Επιλέξτε πώς θέλετε να κάνετε κατάδυση

Είτε κάνετε την κατάδυσή σας από σκάφος είτε από την ακτή, η εμπειρία σας θα είναι καταπληκτική!

Η Περιπέτειά Σας Αρχίζει Τώρα

Βρείτε τη λίστα με τις Σχολές Καταδύσεων εδώ

Σχολές Καταδύσεων

Πώς να έρθετε στο MUSAN

Μπορείτε να εισέλθετε στο MUSAN από την παραλία. Η πιο ασφαλής διαδρομή είναι από την παραλία, ακριβώς δίπλα από το κέντρο επισκεπτών.

Με σκάφος, το πλησιέστερο σημείο αναχώρησης είναι το Λιμάνι της Αγίας Νάπας. Όλες οι καταδύσεις με σκάφος, πρέπει να γίνονται μέσω εγκεκριμένων σχολών καταδύσεων.

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

  • Μικρό Βάθος: Το μικρό βάθος του μουσείου  8-10 μέτρα είναι ιδανικό για ελεύθερους δύτες και αυτούς που κάνουν snorkeling, επιτρέποντας την εξερεύνηση των γλυπτών, χωρίς την ανάγκη για εξοπλισμό κατάδυσης.
  • Τέχνη στον Βυθό: Αυτοί που κάνουν snorkeling και ελεύθερη κατάδυση έχουν την ευκαιρία να δουν την τέχνη σε ένα θαλάσσιο περιβάλλον και να παρατηρήσουν πώς τα γλυπτά ενώνονται με το υποβρύχιο περιβάλλον με το πέρασμα του χρόνου.
  • Εύκολη Πρόσβαση: Τα γλυπτά στο MUSAN είναι ορατά από την επιφάνεια, γεγονός που κάνει το μουσείο προσβάσιμο ακόμη και σε εκείνους με ελάχιστη εμπειρία στο snorkeling.
  • Αλληλεπίδραση με τη Θαλάσσια Ζωή: Τα γλυπτά προσελκύουν διάφορα είδη θαλάσσιων οργανισμών, προσφέροντας στους ελεύθερους δύτες την ευκαιρία να παρατηρήσουν το οικοσύστημα γύρω από τα έργα τέχνης.
  • Ιδανικές Συνθήκες για Φωτογραφία: Τα καθαρά νερά και το μικρό βάθος του μουσείου αποτελούν εξαιρετικές συνθήκες για φωτογραφία. Οι επισκέπτες μπορούν να αποτυπώσουν την εκπληκτική αλληλεπίδραση μεταξύ τέχνης και φυσικού θαλάσσιου περιβάλλοντος.
  • Δεν Απαιτείται Ειδική Εκπαίδευση: Σε αντίθεση με την αυτόνομη κατάδυση (SCUBA), για ελεύθερους δύτες και αυτούς που κάνουν snorkeling, η επίσκεψη στο MUSAN δεν απαιτεί ειδική πιστοποίηση, κάνοντας το μουσείο προσβάσιμο για όλους. Ωστόσο, συνιστάται η επίσκεψη με μια σχολή καταδύσεων.