Όλα τα Blogs

Σας Παρουσιάζουμε τη Νέα Ιστοσελίδα του MUSAN

19 Φεβρουαρίου , 2024

Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη λειτουργία της καινούργιας ιστοσελίδας του MUSAN, του υποβρύχιου μουσείου γλυπτικής στην Αγία Νάπα. Αυτό το σημαντικό βήμα ξεκίνησε με μια μοναδική κατάδυση στις 3 Αυγούστου, που έφερε σε επαφή το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών, τον Δήμο Αγίας Νάπας και την Web Theoria, μια ομάδα ψηφιακού μάρκετινγκ που ήταν πανέτοιμη να φέρει το MUSAN στον διαδικτυακό κόσμο. Κατέδυσαν στα νερά του MUSAN για να εμπνευστούν απευθείας από το μουσείο και τη θαλάσσια ζωή αυτής της προστατευόμενης περιοχής, ενώ ταυτόχρονα έμαθαν περισσότερα για την ιστορία του μουσείου. Μετά την κατάδυση, υπήρξε συζήτηση σχετικά με τα μηνύματα που πρέπει να μοιράζονται και να περνούν μέσω της ιστοσελίδας και των social media του μουσείου.

Μετατρέποντας την Έμπνευση σε Ψηφιακή Πραγματικότητα με την Web Theoria

Η δημιουργία της ιστοσελίδας ήταν πραγματικά μια ομαδική προσπάθεια. Η συμμετοχή του Τμήματος Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών και του Δήμου Αγίας Νάπας έθεσαν τις βάσεις για την WebTheoria, η οποία ανέλαβε να κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα. Η Web Theoria, γνωστή ως το κορυφαίο digital agency στην Κύπρο που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων WordPress, επιλέχθηκε για την εμπειρία της στη δημιουργία ιστοσελίδων που αντικατοπτρίζουν τη μοναδική αισθητική του MUSAN. Η δέσμευσή τους στην εμπειρία χρήστη και στον διαισθητικό σχεδιασμό έχει ως αποτέλεσμα μια ιστοσελίδα που δεν είναι απλά ενημερωτική αλλά που αναπαριστά επίσης το MUSAN με όμορφο τρόπο.

Η ομάδα του MUSAN ήταν βαθιά εμπλεκόμενη και βοήθησε πολύ σε αυτή τη διαδικασία, διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα αποτυπώνει με ακρίβεια την ομορφιά και την τεχνοτροπία των γλυπτών του Jason deCaires Taylor. Αυτή η συνεργασία έχει μεταμορφώσει την ιστοσελίδα σε μια ζωντανή απεικόνιση του τι έχει να προσφέρει το MUSAN.

Ανακαλύψτε το MUSAN

Η νέα ιστοσελίδα είναι η πρόσβασή σας στην υποβρύχια τέχνη του MUSAN. Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη για όλους. Είτε είστε ενθουσιώδεις δύτες και λάτρεις της τέχνης είτε έχετε απλά την περιέργεια να ανακαλύψετε το MUSAN, η καινούργια ιστοσελίδα παρέχει έναν τρόπο να εξερευνήσετε τα γλυπτά και να μάθετε για το μουσείο από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα για να δείτε τον κόσμο του MUSAN. Η ομάδα του MUSAN και η Web Theoria είναι υπερήφανοι που σας καλωσορίζουν σε αυτόν τον νέο διαδικτυακό χώρο, όπου η τέχνη συναντά την προστασία της θαλάσσιας ζωής.